Blog | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Blog o pojištění

Kybernetická rizika a možnost jejich pojištění
Pojištění kybernetických nebezpečí (také známé jako kybernetické pojištění nebo pojištění proti kybernetickým rizikům) je specializovaný druh pojištění. Chrání společnosti a jednotlivce před finančními ztrátami způsobenými kybernetickými útoky a narušením bezpečnosti dat.
Investiční Bulletin za 2.Q roku 2024
Již nyní si můžete přečíst investiční bulletin za 2.Q roku 2024 společnosti e-Finance, ve kterém Vám přinášíme nejnovější aktuality z oblastí našich investic, staveb a dalších aktivit.
Srpnové EFI NEWS 2024
Pravidelný zpravodaj EFI NEWS společnosti e-Finance vám přináší srpnové novinky! Dočtete se, kam v Brně zajít na skvělou snídani, že v EFI Hostincích na čepu máme oblíbenou Pšenici, jaké novinky vás čekají na Zámku Račice, na co nezapomenout při plánování dovolené atd.
Pojištění mazlíčků
Stále více majitelů domácích mazlíčků si uvědomuje důležitost pojištění svých čtyřnohých přátel. Pojištění domácích mazlíčků nabízí klid v situacích, kdy se zvířata potýkají se zdravotními problémy nebo úrazy.
Pojištění zavazadel a co je potřeba vědět
Pojištění zavazadel je důležitým prvkem každé cesty, který poskytuje finanční ochranu a klid na duši. Správná volba pojištění zavazadel může výrazně snížit stres spojený se ztrátou nebo poškozením osobních věcí a umožnit vám plně si užít vaše cestovní zážitky.
7 důvodů, proč si sjednat cestovní pojištění
Cestovní pojištění na dovolenou je důležitým nástrojem, který může výrazně ovlivnit vaši cestovatelskou zkušenost a zajistit, že vaše dovolená proběhne bez zbytečných starostí a finančních ztrát.
Pojištění dětských táborů
Jste-li pořadatelé dětského tábora je dobré myslet na správné pojištění. Pojištění dětských táborů vám poskytuje finanční ochranu v případě nečekaných událostí, zranění nebo škod způsobených účastníkům tábora.
Máte dotaz? Kontaktujte nás