Osvěžující letní speciály EFI Pivovaru v EFI Hostincích | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Osvěžující letní speciály EFI Pivovaru v EFI Hostincích

Léto je v plném proudu a my v našich EFI Hostincích přinášíme osvěžující letní speciály z našeho řemeslného EFI Pivovaru. Přijďte si vychutnat tyto novinky na čepu:

  • EFI Osmička: Lehké a svěží pivo s nízkým obsahem alkoholu (3,4 %). Jeho jemná chuť s výraznou hořkostí je ideální pro osvěžení během horkých letních dnů. Perfektní pro ty, kteří si chtějí užít pivo bez silného opojení.
  • EFI Summer Ale: Toto pivo je charakteristické svým lehkým tělem a osvěžujícím charakterem. Summer Ale se vyrábí s použitím různých druhů chmele z celého světa, což mu dodává komplexní chuť s tóny citrusů a tropického ovoce. Obsah alkoholu je 4,1 %, což z něj činí ideální nápoj pro letní posezení s přáteli.
  • EFI Pšenice: Tento světlý pšeničný speciál obsahuje vysoký podíl pšeničného sladu (50 %), což mu dodává jedinečnou jemnost a hebkost. Aroma banánů a hřebíčku je typické pro tento styl piva, které má obsah alkoholu 4,9 %. Skvěle se hodí k lehkým letním jídlům a salátům.

Na čepu ale máme samozřejmě i naše vlajkové lodě, jako Desítku nebo medailí oceněnou Dvanáctku! Pokud váháte, co ochutnat, doporučujeme i naše pivní ochutnávkové prkénko, kde můžete ochutnat rovnou 5 vzorků a zjistit, které pivo Vám chutná nejvíce. Máte-li v horkých letních dnech rádi tzv. radler, tak i na něm si u nás můžete pochutnat.

Přijďte si užít léto s našimi letními speciály a objevte jedinečné chutě, které vám nabízíme v EFI Hostincích. Těšíme se na vaši návštěvu!

Více informací naleznete na EFI Pivovar.

  [foogallery id="15027"]
Máte dotaz? Kontaktujte nás