RunRally – výzva pro Břetislava Hellera, člena e-Finance Sport Teamu | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

RunRally – výzva pro Břetislava Hellera, člena e-Finance Sport Teamu

Závod, který chyby neodpouští. Výzva, která posouvá výkonnostní hranice i práh bolesti. To je RunRally.

Náš nadšený člen a závodník e-Finance Sport Teamu měl letos opět tu čest zúčastnit se úžasného závodu RunRally. Tato akce není jen tradičním běžeckým závodem, ale je koncipována jako nový formát inspirovaný automobilovou rally – probíhá jako etapově měřený závod s překážkami a vtáhne vás do mimořádného dobrodružství. Rozdělený je do více úseků (rychlostních zkoušek – RZ), které se běží postupně po sobě. Závodníci startují do RZ jednotlivě a po doběhnutí do cíle jedné RZ čekají na start další. Za nezdolání překážky následuje penalizace – 15 „angličáků“. Měření časů probíhá pomocí profesionálních čipů a časomíry. Vítězem se stává běžec s nejkratším časem v součtu všech RZ.

Tento rok účastníky čekaly 4 etapy s náročnými překážkami, jako je šplh, hod oštěpem, chůdy, podlézání, přelézání i plný kontejner vody a další výzvy. Největší zkouškou pro závodníky byl pravděpodobně šplh, spousta sportovců tuto disciplínu nezvládla a penalizované cvičení je zdrželo. A jak si vedl náš Břeťa?

Nadšení cítil náš mladý závodník ještě před přihlášením. Už minulý rok měl totiž možnost zažít skvělou atmosféru, kterou RunRally nabízí, a moc se těšil na letošní ročník. Tento specifický závod prověří nejen fyzické schopnosti, ale také stabilitu, psychickou odolnost a vytrvalost. Příprava na závod zahrnovala trénink hlavně silových dovedností, které byly klíčové pro zdolání jednotlivých překážek.

Během závodu byly pro něj nejtěžší momenty spojené s nošením klád a barelů s vodou, stejně tak hod oštěpem. Každá z uvedených překážek byla pro něj opravdovou výzvou, ale nevzdal se, nevynechal ani jednu překážku a vyhnul se tedy penalizaci. Po dokončení závodu se cítil vyčerpaně a doběhl se slovy: „Skvělá trať, úžasné počasí, a hlavně že už to mám za sebou.“ Žízeň zchladil náš závodník malinovou řemeslnou limonádou z EFI Pivovaru.

Limonády z EFI Pivovaru, zejména EFI Energy, byly neocenitelným pomocníkem během závodu. Nápoj EFI Energy je navržen přímo pro závodníky a dodává potřebnou energii pro zvládnutí náročných překážek. „EFI Energy mi pomáhá dosahovat co nejlepších výkonů, jak při tréninku, tak na závodech.“ dodává mladý talentovaný závodník

Pokud chcete dosáhnout mimořádného výkonu nebo jen jako divák uhasit žízeň, doporučujeme vyzkoušet EFI Limonády z EFI Pivovaru. Tyto nápoje vám dodají medvědí sílu a podpoří vás při jakékoliv fyzické aktivitě.

Břeťovi patří velký dík za skvělou reprezentaci e-Finance Sport Teamu a těšíme se na další závody!


[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JSTYU1fFvls[/embedyt]
[foogallery id="14969"]
Máte dotaz? Kontaktujte nás